Vårt medlemskap

Vilka är medlemmar i Minälv?

Idag består närverket av cirka 180 medlemsorganisationer med flertalet besökare från respektive organisation. De flesta verksamma och boende i Fyrstads-området. Ett 100-tal yrkestitlar i små, medelstora och stora företag finns bland besökarna som representerar såväl privat- och offentlig sektor.

Hur blir mitt företag eller jag medlem?

Både ditt företag och du som privatperson kan bli medlem i marknadsföringsföreningen.  Mer information och registrering kan du göra här. Är du redan medlem men inte registrerat dig som besökare gör du detta här.

Hur fungerar det här med besöksrätter?

Varje medlemsorganistation har en besöksrätt och kan köpa till extra besöksrätter vid behov. En besöksrätt är ej personbunden till någon på medlemsorganisationen utan kan skiftas från gång till gång. Vill man däremot gå fler krävs fler besöksrätter.

Vad kostar det att vara medlem?

Aktuella priser för medlemskap och besöksrätter hittar du här.

Kan jag prova på medlemskapet och komma med som gäst?

Absolut! Du får prova på ett frukostmöte kostnadsfritt innan du blir medlem.

Hur betalar jag?

Föreningen fakturerar respektive medlem. Normalt under våren men annars i samband med nyregistrering som medlem.

Mitt användarkonto

Hur registrerar jag mig som ny besökare?

Du kan registrera dig som ny besökare här.

Jag har glömt mitt lösenord, hur får jag ett nytt?

Om du av händelse skulle ha glömt ditt lösenord kan du begära ett nytt härifrån. Du använder då den mailadress du registrerat sedan innan. Skulle det vara några ytterligare svårigheter att logga in kontaktar du oss på info@minalv.se.

Våra frukostmöten

Hur går ett frukostmöte till?

Vi startar dagen klockan åtta på morgonen där du hälsas välkommen och får en namnlapp. På den finns, utöver ditt och företagets namn en färgkod (grön, blå, gul eller röd) som du senare använder för bordplacering. Varje bord är markerat med en färg som du enkelt matchar med den du har på din namnlapp.

Innan du slår dig till lugnan ro för att samtal med de andra kring bordet passar du du på att ta dig en frukostmacka och något gott att dricka till. Strax innan klockan slagit halv nio säger vi till att det är dags att förflytta sig till föreläsningssalen där morgonens talare håller sin presentation. Efter en kort inledning av föreningens styrelse tar hen då vid och talar i cirka 50 minuter. Därefter avslutar vi med ett kort frågebatteri och tackar sedan för oss.

Hur anmäler jag mig till ett möte?

Du anmäler dig via webbsidan under respektive programpunkt.

Hur gör jag en avanmälan?

Avanmälan kan du göra genom att logga in på webbsidan och avanmälan dig direkt vid aktiviteten. Det går också att göra via ditt bekräftelsemail. Om du på förhand vet att du får förhinder är det både uppskattat av en annan besökare som kan ta din plats ifall det är fullt och av oss för att minska matsvinnet.

Får jag ta med mig en gäst?

Vi vill givetvis att vårt nätverk växer så du som medlem får absolut ta med dig en gäst för att prova på ett frukostmöte. Får hen mersmak är man varmt välkommen att registrera sig som medlem. Är det däremot någon från din egen medlemsorganisation får ni skaffa ytterligare en besöksrätt.

Hur anmäler jag en gäst?

Om du vill anmäla en gäst så behöver du vara utloggad från ditt konto på hemsidan. Klicka sedan på ”Prova på” på den aktuella träffen och fyll i uppgifterna. Gästen kan även själv anmäla sig till träffen på samma sätt.

Hur gör jag för att önska specialkost?

Vid registrering kan du ange önskad specialkost eller allergi. För att förenkla beställningsprocessen har vi valt att arbeta med alternativen vegetariskt, glutenfritt och laktosfritt. Skulle det vara så att du är i behov av annan kost meddelar du detta till info@minalv.se.

Jag har ett tips på föreläsare eller annan aktivitet, vart vänder jag mig?

Du kan snabbt och enkelt höra av dig till någon i Minälvs styrelse eller skicka ett mail till info@minalv.se.