Folkets Hus Kulturhuset, Kungsgatan, Trollhättan, Sweden

Har ditt företag en plan för LinkedIn? Har du en plan för din LinkedIn? Inte? Då vill du inte missa Sophies föreläsning om Social Selling som kommer med många handfasta lärdomar!

Tillsammans kommer vi få den senaste statistiken kring varför företag ska satsa på Social Selling och vilka fördelar som finns med att jobba med det på ett mer strukturerat sätt.

Med hjälp av Social Selling kan organisationer och företag stärka sitt varumärke genom att bygga viktiga relationer med beslutsfattare, politiker och andra intressenter. Företag och organisationer ökar sin synlighet och medarbetare bygger sitt personliga varumärke = win-win!  Sophie ger handfasta tips på hur du kan förbättra din närvaro på LinkedIn och kommer att inspirera oss att lägga en plan för att bli ännu bättre.

Sophie har bred erfarenhet av att jobba i en global miljö och har stenkoll på marknadsföring, försäljning och kommunikation och hur du kombinerar dem med de senaste trenderna från såväl Silicon Valley som andra tech-miljöer runt om i världen. Idag är hon Head of Marketing & Communication på Meltwater och ansvarar för den nordiska marknaden. Dessutom driver hon succépodden #KommuniceraMera!