Steg för steg lär vi oss hur vi kan lyckas på nätet. Att synas på Google är grunden för alla framgångsrika digitala affärer. Nästa steg är att göra besökaren till kund. Du lär dig grunderna om hur du ökar din synlighet på Google. Sedan gäller det att ta hand om besökarna på bästa sätt för att maximera antalet affärer.

Under föreläsningen får vi ta del av grunderna för sökordsoptimering, värdet av relevant innehåll, flera lyckade kundcase och hur du kan konvertera besökare till kund.

Oskar Alm arbetar till vardags för Jajja Communications och har över 10 års erfarenhet av sökordsoptimering och är en av landets mest populära föreläsare inom online marknadsföring. På bolaget som grundandes år 2000 arbetar han tillsammans med 80 anställda med kontor i såväl Sverige som Dubai. Jajja jobbar idag med att leverera affärer till sina kunder genom sökmotoroptimering, sponsrade länkar och konverteringstjänster. Jajja arbetar tillsammans med ett stort antal partners såsom Eniro, webbyråer, mediebyråer, internetkonsulter och webbhotell för att skapa starka och långsiktiga relationer till sina kunder.

I samarbete med:

almi-logotyp

Välkommen!

Länk till presentation: Så skapar du fler affärer på nätet – Minälv 20150904
Länk till: Topp inbjudan höst 2015