Trist? Nä, smart! Att vara strukturerad och därmed mer effektiv och få mer gjort, är allt annat än trist. Det menar David Stiernholm, mannen som till vardags kallar sig Struktör och som hjälper företag att skapa bättre ordning och struktur.

David Stiernholm har själv ett förflutet som oorganiserad projektledare. Till slut fick han nog, vilket blev starten på något nytt. I dag är David flitigt anlitad av allt från väletablerade storföretag till mindre entreprenörsföretag i uppstartsfasen som vill få ordning och reda i arbetet. Genom att använda sig av konkreta verktyg och metoder som man kan använda sig av både på jobbet och hemma, har David blivit en populär föreläsare. Med hjälp av humor hjälper han publiken att bli både mindre stressade och mer effektiva.

David har dessutom gett ut ett antal böcker i ämnet: Målmedveten – prioritera rätt och säg nej med gott samvete, som är uppföljaren till boken Klart! – Bli superstrukturerad på 31 dagar!

Så har du råd att inte ta del av Davids superkonkreta tips? Boka dig direkt till Minälvs frukostmöte den 5 februari så att du säkrar din plats.