Vi befinner oss i ett kommunikationskrig där alla kämpar mot alla i kampen om människors tid och uppmärksamhet. Vinnare blir den som etablerar historier som andra vill föra vidare

Per Schlingmann förklarar hur det nya kommunikationslandskapet fungerar, och berättar hur du själv kan bli framgångsrik genom att använda dig av nutidens mest effektiva vapen – berättelsen. Per berättar om det nya medielandskapet som vänder mycket av det vi visste upp och ned. Det är ett helt nytt sätt att tänka men som öppnar för kreativitet, experimentlusta – och framgång – för den som hänger med. Föreläsningen vänder sig till ledare, kommunikatörer och de som vill förstå den nya tidens kommunikation.

Praktiskt

Vår förhoppning är att så snart det är möjligt träffas fysiskt under säkra former. Det är möjligt att mötet kommer sändas digitalt. Du som anmäler dig kommer då få mer information och få ett separat utskick eftermiddagen innan föreläsningen med upplägg, länk och passande information. Får du inte detta i inkorgen kan det hända (med lite otur) att det finns i skräpkorgen.