Folkets Hus Kulturhuset, Kungsgatan, Trollhättan, Sweden

Lär dig läsa av din omgivning och bättre förstå dig på de du möter i vardagen, samtidigt som du kraftfullt utökar din självinsikt. Du minskar mängden idioter runt omkring dig och får en uppfriskande aha-upplevelse. Thomas Erikson är beteendevetare, föreläsare och bästsäljande författare. Han arbetar med att utveckla företag och organisationer utifrån ett ledarperspektiv, han hjälper chefer och ledare till att bli bättre och effektivare ledare.

Har du någon gång i förvirring lämnat ett möte med känslan av att du inte begrep dig på de övriga i rummet? Eller resonera med din partner och ingenting gick som du tänkt dig? Och har du tänkt på att vissa aldrig verkar höra vad du säger – oavsett hur tydlig du är? Ibland går det bara inte att göra sig förstådd, och vissa tycks nästan vilja missuppfatta dig

Lär dig med hjälp av beteendevetenskapen och den senaste forskningen hur du snabbt och smidigt kan läsa av människorna i din omgivning och minska mängden missförstånd. Upptäck hur du kan spara tid och huvudvärk genom att bättre förstå dig på de du möter i vardagen samtidigt som du kraftfullt utökar din självinsikt. Och minskar mängden idioter runt omkring dig. Välkommen till en uppfriskande aha-upplevelse.