Quality Hotel Vänersborg, Vänersborg, Sweden

För att lyckas med försäljning behöver vi bli medvetna om att framgången är helt beroende av vad vi gör. Att vara en bra försäljare öppnar upp otroliga valmöjligheter. Men det krävs träning och tydliga mål. Genom att lära oss sätta ord på våra mål kan vi alla skapa vår framgång. Mikael guidar oss och ger verktygen som krävs för att du ska bli en mästare i försäljning.

Mikael Arndt har över 40 års erfarenhet av försäljning och har utbildat säljare och företagsledningar i 26 länder i hur man lyckas och når sina mål. Idag driver han Closers Only samt sitt nystartade säljrekryterings företag Take Reference. Han har skrivit tre böcker i ämnet, utbildat tusentals säljare över hela världen och har föreläst i över 20 länder från London till Moskva och Maputo i Moçambiqu. Mikael har kunder i alla branscher från gym, mäklarkedjor och mediabolag till banker och säkerhetsföretag.

Mikaels föreläsning kommer att handla om hur du får upp till 80 gånger större chans att lyckas nå dina mål samt hur du kan maxa försäljningen de sista månaderna 2022 och dubbla den under 2023!

Vill du ta del av Mikaels tips?

Här kan du ladda ner Mikaels ljudbok.