Folkets Hus Kulturhuset, Kungsgatan, Trollhättan, Sweden

Magnus Helgesson är entreprenören som 1993 startade den första restaurangen i det som skulle bli en av Sveriges största restaurangkedjor, Harrys. Idag är han en uppskattad coach, föreläsare och författare till flera bästsäljande böcker som ”0 till 700 miljoner” och ”Framgång lämnar spår”.

Magnus höjer energinivån i alla rum han går in i. Under föreläsningen motiverar han företag och människor genom att hjälpa dem att hitta tillbaka till meningen med det dem gör – och varför. Magnus Helgesson vill att alla i publiken ska känna att de fått med sig nycklar och redskap som de direkt kan använda, och att om de gör det kommer det att gå bra. Deltagarna får kunskaper för att stärka företagets kultur och välmående.

2012 nominerades Magnus Helgesson till det prestigefyllda priset ”Årets VD”. Han har även skrivit flera böcker som till stora delar handlar om ledarskap och hur man når framgång i affärslivet och privat.

Vi förväntar oss en riktig energikick som finns med länge. Ett perfekt sätt att avsluta Minälvterminen på.

Ansluter du digitalt?

Föredraget kommer även sändas digitalt. Det kommer att gå ut en länk till föredraget torsdag eftermiddagen. Vänligen lägg ett mail till info@minalv.se om du önskar se föredraget digitalt så vi låter bli att beställa frukost.