Folkets Hus Kulturhuset, Kungsgatan, Trollhättan, Sweden

Vi tycker det pratas för lite om digital marknadsföring i B2B-sammanhang. Så det ska vi göra nu. Om hur vi kan strukturera marknadsföring i sociala medier för att arbeta mot alla delar av köpresan på ett effektivt sätt. Mätning, annonsering och en hel del bra exempel ska vi också nörda in på. Allt med fokus på riktigt bra innehåll för B2B.

Linnea Hjärn och Karolina Winqvist kommer från den digitala marknadsföringsbyrån Be Better Online. Två experter och med lång erfarenhet inom digital kommunikation, marknadsföring och sociala medier som kommer hjälpa oss med både ett strategiskt förhållningsätt och berätta om hur vi skapar innehåll som engagerar. Tänk om dina kunder blir lika engagerade i den marknadsföring du gör i dina digitala kanaler som de blir i en riktigt bra tv-serie?

Be Better Online är en byrå inom digital marknadsföring som erbjuder ett komplett utbud av tjänster för att driva och optimera resultat online. De startade 2009 med ett starkt fokus på sökmotoroptimering – sedan dess har de utvecklats till att leverera en helhet som samverkar till effektiva resultat och erbjuder tjänster inom sociala medier, SEO, digital annonsering, strategi och mätning.

Ansluter du digitalt?

Föredraget kommer även sändas digitalt. Det kommer att gå ut en länk till föredraget torsdag eftermiddagen. Vänligen lägg ett mail till info@minalv.se om du önskar se föredraget digitalt så vi låter bli att beställa frukost.