Med över 20-års erfarenhet av HR- och kommunikationsarbete på såväl Stena Line och som Director of Passion på Clarion Hotel är det rimligt att klassa Linda som fullblodsproffs när det gäller hur man gör sitt företag till ett varumärke och hur man skapar högpresterande team med hjälp av organisationskultur.

Med erfarenheten från att ha utvecklat affärsfilosofin hos Stena Line med sina 22 000 medarbetare världen över och implementation av ”Service Excellence program” på Clarion för att göra dem till den mest attraktiva arbetsgivaren i Norden ser vi verkligen fram emot att välkomna Linda till Minälv.

Idag är Linda en av de mest anlitade föreläsarna när det kommer till företagskultur. Hon menar att det är våra vanor och beteenden – alltså kulturen – som syns på sista raden. Under föreläsningen får vi svar på hur vi skapar och driver vinnande företagskulturer och hur vi kan koppla värdegrunden till det faktiska resultatet.

 

Vi kör igång hösten med ett digitalt frukostmöte! Likt majmötet kommer vi börja med det populära minglet i mindre grupper för att sedan lyssna på Lindas föreläsning som vi livesänder från Quality – med bättre uppkoppling än förra gången! 🙂

Du är varmt välkommen att hämta din frukost på Quality i Vänersborg eller Scandic Swania i Trollhättan. Du beställer den genom att maila fralla@minalv.se. Glöm inte ange ev. specialkost!

Hur går mötet till?

Information och utskick med länkar görs på torsdag eftermiddag till dig som är anmäld. Håll utkik i din inkorg (och skräpkorgen) för aktuella länkar. 

Länk till mötet (lösenord krävs): https://us02web.zoom.us/j/83868342236?pwd=U0FKQ3hOWVh3V2UxVDM3OEZtOXhHZz09

Under föreläsningen går vi att nås snabbt via chatten på vår fanpage (Minälv).