Folkets Hus Kulturhuset, Kungsgatan, Trollhättan, Sweden

Kickstarta Minälvs första höstmöte med Linda Bloms inspirerande tips om hur du bygger ett starkt varumärke genom rätt kommunikation. Lär dig undvika vanliga fallgropar och ta kontroll över företagets kommunikation för att nå framgång. 

Starta dagen med inspirerande och tänkvärt prat om varumärke och kommunikation. Alla företag har ett varumärke, oavsett om de jobbar aktivt med det eller inte. Tillsammans med kommunikationsstrategen Linda Blom reflekterar vi och får konkreta tips på hur du med genomtänkt och rätt kommunikation kan bygga ett riktigt starkt varumärke.

Vi kommer att prata om

  • Varför kommunikation är nyckeln till framgång
  • Misstagen som sänker varumärket
  • Hur du tar kontrollen över företagets kommunikation.

Linda Blom är en uppskattad kommunikationsexpert och flitigt anlitad föreläsare med lång erfarenhet av såväl strategisk kommunikation som varumärkesarbete och kriskommunikation. I dag driver hon Blom Communication där hon genom att coacha ledningsgrupper, chefer och kommunikatörer har hjälpt många organisationer att stärka sin kommunikation och bygga starka varumärken. Lindas förmåga att förena hjärta och hjärna är tydlig, även på scenen.

Linda har en bred följarskara på LinkedIn och hon driver också en av Sveriges främsta kommunikationspoddar, Kommunikationsrådet med Blom & Karamell tillsammans med Hanna Wallgren på Karamell Kommunikation.