Folkets Hus Kulturhuset, Kungsgatan, Trollhättan, Sweden

Med utgångspunkt från sina möten med världens bästa fotbollsstjärnor som Messi, Zlatan och Ronaldo berättar Jonas Eriksson om blixtsnabba beslut, vikten av kommunikation, arbete under en extrem press samt vilka likheter som finns mellan ledarskapet i arbetslivet och idrotten.

Man behöver inte ha minsta intresse av fotboll för att uppskatta föreläsningen. Jonas berör många relevanta ämnen som är aktuella som ledarskap, internationell kommunikation, konflikthantering, inspiration och personlig utveckling.

Jonas Eriksson gav 2021 ut boken ”Korthuset – En domares berättelse om kickarna och spelet bakom världsfotbollen” om sin karriär som domare på absoluta toppnivå. En bok om prestationskrav, skandaler, internationella stjärnor och svågerpolitik. Gör en proffsdomare en perfekt match, säger ingen ett ord om saken. Gör man en dålig, är man direkt allas hatobjekt, ensam ansvarig för allt. Med de förutsättningarna i ryggen gick Jonas Eriksson gång på gång ut på de största och mest prestigefyllda fotbollsarenorna i världen.

OBS! Mötet är förlängt och pågår fram till 09:45.