Folkets Hus Kulturhuset, Kungsgatan, Trollhättan, Sweden

Att arbeta med hållbarhet är idag en icke-fråga och både kunder och medarbetare ställer allt högre krav på företag. Men är hållbarhet något som bara kostar tid och pengar, som vi gör bara för att det "ser" bra ut? Eller är det möjligt att både göra affärer och rädda världen?

Möt Gustav Stenbeck, miljöaktivisten som blev riskkapitalist, och bli inspirerad att bidra till en bättre värld – samtidigt som du gör bra affärer.

Under hans föreläsning ”Där affärer och hållbarhet möts” får vi lära oss mer om varför hållbarhet är så stort i dagens samhälle och varför det kommer fortsätta att växa. Med ett brinnande engagemang för företags förändringskraft kommer han ge exempel på hur företag och organisationer använder sig av hållbarhetsfrågorna för att skapa mer lönsamma affärer.

Gustav har en meriterad bakgrund inom hållbarhet, bland annat som hållbarhetschef på Petter Stordalens Nordic Choice Hotels. Han utsågs under denna tid till en av Sveriges tre bästa hållbarhetschefer. Han gick från att arbeta på Greenpeace till att bli managementkonsult inom hållbarhet för multinationella företag, såsom Coca-Cola, Sodexo och DeLaval. Gustav har även arbetat med strategisk hållbarhet på uppdrag för flera av våra stora myndigheter, ex. Försäkringskassan och Rikspolisstyrelsen. Numera arbetar han som VD för GreenTech-firman Mestro, som affärsängel där han finansierar och utvecklar hållbara affärsidéer.

 

HYBRIDMÖTE

Nu på fredag träffas vi igen! Men det finns även alternativet att se föredraget digitalt. Vi kommer med hjälp av Folkets Hus sända föredraget digitalt via zoom. På grund av begränsade bemanningsresurser så kommer vi tyvärr inte kunna erbjuda digitalt mingel.
 
VIKTIGT! Om du önskar se föredraget digitalt måste du anmäla dig via hemsidan som vanligt för att få länken till morgonens föredrag. Men du måste också lägga ett mail till info@minalv.se och meddela detta så vi inte beställer onödigt mycket frukost.
 
Låt oss vara hållbara och framgångsrika tillsammans 😉