Folkets Hus Kulturhuset, Kungsgatan, Trollhättan, Sweden

Framtiden är inte nattsvart. Framtiden är euforiskt ljus. Du bestämmer själv hur du ska se på din framtid. Det här är en viktig trendrapport! Göran ser jättestora förändringar de närmaste åren och vi kommer att se dem i världen, i näringslivet och i samhället i stort. Många jobb kommer att försvinna och ersättas av nya typer. Många jobb kommer att slås ut och ersättas av helt nya typer av arbeten. Samtidigt kommer gamla varumärken att få en renässans.

Göran kommer också att visa hur köpstilar och köproller kraftigt förändras. Hur nya generation Z förväntas agera både som konsumenter och som arbetstagare.
Du kommer att få höra hur företagen blir de nya politikerna som har möjlighet att skapa en bättre värld och ett hållbarare samhälle och varför det inte längre handlar om att bara skapa snackisar utan att nu skapa ett drama istället.

Göran berättar om reklam som blir underhållning med minimalistiska budskap, om vår tids serotininjakt och självfallet får du se en massa konstiga nya prylar jag köpt, ja och så får du förstås höra mina tankar om hur du genom det nya digitala ledarskapet får ditt företag eller din organisation att lyckas ännu bättre i framtiden.

Den här föreläsningen baseras på min senaste trendrapport och min senaste bok ”Liten, snabb och fylld av kärlek”. Det är en optimistisk och omskakande föreläsning. För det handlar om att tänka om.  Förändra sig. Förbättra sig. För tänk, det var inte bättre förr. Det var bara förr.

Föreläsningen presenteras i samverkan med TRR – Trygghetsrådet.