Folkets Hus Kulturhuset, Kungsgatan, Trollhättan, Sweden

Med nya förutsättningar, i ett samhälle i stor förändring växer ett nytt medielandskap fram. Hur ska vi och våra företag navigera i det för att skapa både bra affärer och ett bättre samhälle? Emanuel Karlsten kommer också prata om hur vi kan paketera vårt budskap för fyra beteenden - och glömma sociala medier. I en värld där auktoriteter och fakta tappat betydelse har relationer blivit vår viktigaste valuta.

Emanuel Karlsten är journalist och vann 2020 Stora Journalistpriset. Han är en återkommande krönikör i Göteborgsposten, programledare hos Sveriges radio P1 och förklarar saker om internet i TV4 Nyhetsmorgon. Han driver Sveriges största podd om medier, Mediepodden, och gör journalistik på egen sajt finansierad av läsare, en sajt som vann Stora journalistpriset 2020.

Utsedd till Superkommunikatör 2019 och återkommande en av Sverige mäktigaste på sociala medier (Maktbarometern) är Emanuel Karlsten en välkänd journalist och mediepersonlighet med stor bred kunskap inom dagens digitala medielandskap.

Ansluter du digitalt?

Föredraget kommer även sändas digitalt. Det kommer att gå ut en länk till föredraget torsdag eftermiddag. Vänligen lägg ett mail till info@minalv.se om du önskar se föredraget digitalt så kan vi avboka din frukost.