Folkets Hus Kulturhuset, Kungsgatan, Trollhättan, Sweden

I en värld där auktoriteter och fakta tappat betydelse har relationer blivit vår viktigaste valuta. Det förändrar logiken för hur företag bygger en långsiktig, framgångsrik närvaro på nätet. Vi bryter pedagogiskt ned vad internet är, för att bygga förståelse för hur man bygger framgång för sig själv eller företaget.

Emanuel Karlsten är journalist och vann 2020 Stora Journalistpriset. Han är en återkommande krönikör i Göteborgsposten, programledare hos Sveriges radio P1 och förklarar saker om internet i TV4 Nyhetsmorgon. Han driver Sveriges största podd om medier, Mediepodden, och gör journalistik på egen sajt finansierad av läsare, en sajt som vann Stora journalistpriset 2020.

Utsedd till Superkommunikatör 2019 och återkommande en av Sverige mäktigaste på sociala medier (Maktbarometern) är Emanuel Karlsten en välkänd journalist och mediepersonlighet med stor bred kunskap inom dagens digitala medielandskap.

Vi önskar se giltigt Covidpass vid incheckning

Med anledning av Folkhälsomyndihetens nya riktlinjer kring Covidpass kommer vi ställa kravet på detta i samband med vårt arrangemang. För att underlätta hantering ber vi er ha förberett detta innan incheckning för att undvika onödig köbildning och maximalt nyttjad tid för vårt mingel. Ni ordnar detta via www.covidbevis.se

Ansluter du digitalt?

Föredraget kommer även sändas digitalt. Det kommer att gå ut en länk till föredraget torsdag eftermiddagen. Vänligen lägg ett mail till info@minalv.se om du önskar se föredraget digitalt så vi låter bli att beställa frukost.