Folkets Hus Kulturhuset, Kungsgatan, Trollhättan, Sweden

OBS! Detta kommer genomföras som ett fullt digitalt föredrag med både digitalt mingel och föreläsning // Det är när pulsen plötsligt börjar slå snabbt när någon pratar. Det är när man kan lyssna på en person en hel dag och känna sig riktigt peppad. Personer som lyckas med det här snackar snyggt, och det finns vägar dit. Och förmågan att inspirera och entusiasmera andra människor är en egenskap som kännetecknar skickliga ledare. Vill du lära dig snacka snyggt eller slipa ditt redan snygga snack? Då är det här föreläsningen för dig!

Det är när pulsen plötsligt börjar slå snabbt när någon pratar. Det är när man kan lyssna på en person en hel dag och känna sig riktigt peppad. Personer som lyckas med det här snackar snyggt, och det finns vägar dit. Och förmågan att inspirera och entusiasmera andra människor är en egenskap som kännetecknar skickliga ledare.

Vill du lära dig snacka snyggt eller slipa ditt redan snygga snack? Då är det här föreläsningen för dig!

Elaine Eksvärd är en av Sveriges mest anlitade retorikkonsulter och föreläsare. Hon ger verktygen som gör att folk lyssnar, kommer ihåg det man har sagt och dessutom kommer tillbaka för att höra mer. Kroppsspråk, röstläge, mimik och minnesteknik är några av de ingredienser som behövs för att baka ihop en snygg kommunikation som varar. Kan du tala, så kan Elaine lära dig konsten att få folk att lyssna.

Praktiskt gällande Digitalt föredrag

Mötet kommer att sändas digitalt. Du som anmäler dig kommer få mer information och ett separat utskick eftermiddagen innan föreläsningen med upplägg, länk och annan viktig information. Får du inte detta i inkorgen kan det hända (med lite otur) att det finns i skräpkorgen. Vår förhoppning är att träffas fysiskt så snart det är möjligt!

Mötet inleds med ca 20 minuters digitalt mingel i mindre grupper.