Folkets Hus Kulturhuset, Kungsgatan, Trollhättan, Sweden

I en tid då många känner sig överväldigade av den snabba tekniska utvecklingen, erbjuder Arash en unik insikt i hur man kan omfamna förändringen och leda med framgång i en AI-drivna era. Arash belyser AI och dess utveckling utifrån ett filosofiskt, tekniskt och i allra högsta grad praktiskt perspektiv. Vi hoppas detta föredrag skall ge dig allt du behöver för att bli en AI-driven ledare eller medarbetare.

Sluta vara rädd och lär dig älska AI

Vi har tillsammans med er medlemmar nosat på AI under hösten men är säkra på att vi fortfarande är många som känner oss lite vilsna i vad AI kan betyda för oss som individer, företagsledare och medarbetare i vår vardag. Som final på höstens program välkomnar vi Arash Gilan, VD för Viva Media.

Arash Gilan är inte bara en framstående företagsledare, utan också en visionär som broar gapet mellan människan och den digitala världen, särskilt inom AI:s domän. I en tid då många känner sig överväldigade av den snabba tekniska utvecklingen, erbjuder Arash en unik insikt i hur man kan omfamna förändringen och leda med framgång i en AI-drivna era.

Som vd för Viva, ett av Nordens största marknadsföringsbolag, har Arash inte bara bevittnat, utan också lett digital transformation på första parkett. Hans förmåga att förstå och navigera i det digitala landskapet har gett honom utmärkelser som “Årets inspirerande ledarskap” av Great Place to Work. Men hans passion sträcker sig bortom affärsvärlden. Med VD-podden ger han röst åt ledare och experter, utforskar framtidens företagslandskap och delar insikter om att bygga framgångsrika bolag i en digital tidsålder.

Arash är inte bara en företagsledare, han är också en tankeledare. Som krönikör på Breakit belyser han de senaste trenderna och utmaningarna inom teknik, affärer ofta kopplat till hans stora intresse för filosofi. Hans tidigare publikationer, inklusive storsäljare som “Get digital or die trying” och “Apparnas planet: människans roll i en digital värld”, har redan satt honom på kartan som en av de mest insiktsfulla rösterna inom digitalisering. Med “I LOVE AI” tar Arash oss med på en resa genom AI:s landskap, kombinerar teknisk expertis med filosofisk reflektion och visar oss hur vi kan dra nytta av denna banbrytande teknologi på ett meningsfullt och väldigt konkret sätt.

 

Sagt om boken som släpps veckan innan vårt frukostmöte:

 

“Arash lyckas med konststycket att kombinera de stora frågorna om vad AI kan komma att betyda, samtidigt som han erbjuder praktisk guidning för den som vill förstå och prova på vad AI har att erbjuda idag. Boken har en stark humanistisk utgångspunkt som kombinerar filosofi med teknologi och erbjuder viktiga nyanser i synen på AI. Läs den!”

Per Schlingmann
författare, rådgivare och entreprenör

 

”Om du letar efter en bok som kombinerar teknisk insikt, praktisk tillämpning med mänsklig visdom, är detta den ultimata läsningen. En bok som verkligen fångar AI:s magi och potential.”

Camilla Bergman
VD och grundare av nyhetssajten Impact Loop