Var är du på väg och vill du dit?

Christer Olsson är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Han är en av Nordens mest anlitade föreläsare och 2019 fick han utmärkelsen ”Årets manliga talare”. Christer har lång erfarenhet av ledarskap, kulturutveckling och affärsmannaskap. Han är dessutom coach till några av Nordens mest erfarna ledare. Christers talar så enkelt att alla kan förstå, omvandla det i handling och sedan gå hem och göra skillnad. Hans föreläsning handlar om förändring och ledarskap och om att vara en prövande levande människa. Vi vågar lova att du kan förvänta dig en riktigt inspirerande morgon!

Mötet kommer sändas digitalt. För dig som anmäler dig kommer ett separat utskick eftermiddagen innan (cirka klockan fyra) föreläsningen med upplägg, länk och passande information. Får du inte detta i inkorgen kan det hända (med lite otur) att det finns i skräpkorgen.

Länken till träffen är: https://us02web.zoom.us/j/85165446185?pwd=MG1STHR0M2hEdnZIcjVUaWRmUVUyUT09

Medlemspresentation

Under våra träffar får våra medlemsföretag möjligheten att presentera sig själva. Under denna träff möter vi bland annat:

Lingmerths Resebyrå – Ditt bolags trygga resepartner i osäkra tider

Läs mer om resebyrån och hur ni kan hitta ett framgångsrikt samarbete här.

Strömstad Spa och resort – följ med på ett besök!

Tillsammans önskar vi dig som är medlem i Minälv varmt välkommen på konceptvisning tillsammans med en kollega/vän den 20 oktober. Följ med oss på en trevlig eftermiddag och kväll hos Strömstad Spa och resortladda ner inbjudan och anmäl dig till träffen här.