Häng med oss på en resa genom radiobranschens oförglömliga ögonblick när vi bjuder in dig till ett härligt frukostmöte denna fredag. En händelse som kickar igång med doften av nybryggt kaffe, goda mackor och mingel där nätverkande möjligheter väntar.

Och som kronan på verket: en exklusiv föreläsning av ingen mindre än Christer Modig! Tänk dig 1993, där de första kommersiella radiotillstånden delades ut på Stockholms Auktionsverk. Christer Modig, med en budget på 200 000 kronor, kastar sig in i auktionssalen för att skaffa ett tillstånd åt Gefle Dagblad. Spoiler alert: Det blir lite dyrare – 400 000 kronor dyrare! En inledning som sätter tonen för en morgon fylld av skratt, insikter och spännande berättelser.

Efter 30 år i branschen lovar Christer Modig att ta oss med på en fascinerande resa genom tid och rum, från Jan Stenbecks medieimperium till Viaplays turbulenta år. Som VD för Viaplays radioverksamhet sedan 2012 har han en unik insikt i branschen, och han delar gärna med sig av sina erfarenheter som programchef, DJ och musikproducent i Los Angeles.

Men vänta, det blir bättre! Förutom att kasta ljus över gårdagen kommer Christer även att ge oss en inblick i dagens verksamhet och morgondagens möjligheter. Det här är en möjlighet du inte vill missa – en chans att fördjupa din kunskap, inspireras och knyta värdefulla kontakter.

Så, sätt guldkant på din fredagsmorgon och gå med oss. Låt Christer Modig guida dig genom en resa fylld med spännande ögonblick, insiktsfulla historier och framtidens möjligheter inom radiobranschen. Anmäl dig nu och se fram emot en morgon som inte bara fyller magen utan även själen!

OBS OBS!!! Vi är i Folkets hus i Vänersborg denna gången.