Folkets Hus Kulturhuset, Kungsgatan, Trollhättan, Sweden

För 13 år sedan gick Lottie Knutson rakt genom TV-rutorna i ett vinterkallt och chockat Sverige. Flodvågskatastrofen drabbade många tusen svenskar på plats i Thailand och Sri Lanka. Händelser som än idag känns färska i minnet för många av oss.

Lottie är idag verksam i flera styrelser exempelvis: Stena Line och Cloetta AB och verkade tidigare i antagningsnämnden för utrikesförvaltningen. Med bred erfarenhet av kommunikation och personalfrågor är hon föreläsaren som förmedlar kunskap om vilka utmaningar och förändringar ett företag eller en organisation behöver möta och omfamna för att utvecklas. Lottie Knutson är expert i digital förändring, kriskommunikation, krishantering och kommunikation.
När Lottie Knutson nu kommer till Trollhättan och Minälv kommer hon att prata om att bygga varumärke och förtroende när det kraschar och oavsett hur  – inklusive IT-krascher.

 

Få en inblick i stadens utveckling
Under fredagen är Trollhättan Stad och de kommunala bolagen, Eidar och Kraftstaden, värdar för Minälvs frukostmöte. Här kan du träffa dem under frukostminglet och då få möjlighet att se Eidars nya Kvarteret Mars i VR, få lite extra kraft och energi och framförallt ha en dialog om vad som händer i staden.
På scen kommer stadens Marknadschef, Peter Asp och Stadsbyggnadschef, Johan Bengtsson förklara hur allt grävande och byggande i staden hänger ihop med platsens utveckling. Dessutom kommer du att bjudas på en exklusiv filmpremiär innan Lottie Knutson går på scenen.

 

Varmt välkomna till en bra start på en go fredag!

 

OBS! Notera att frukostmötets tid är förlängt till klockan 10 den här dagen.