Upptäck hemligheterna bakom framgångsrik digitalisering utan att förlora kundrelationen!

I en snabbt digitaliserad värld ställs företag inför utmaningen att balansera mellan bekvämlighet och snabbhet å ena sidan och minnesvärda upplevelser å andra sidan. Hur lyckas man skapa personliga, autentiska och interaktiva upplevelser i en global och automatiserad värld? Arvid Axland, en av Sveriges mest uppskattade föreläsare inom kommunikation och kundupplevelser, delar med sig av sina insikter och strategier för att hjälpa företag att navigera denna komplexa terräng.

På denna föreläsning kommer Arvid att besvara några av de mest brännande frågorna inom digitalisering och kundupplevelse:

  • Så lyckas du med digitaliseringen utan att tappa kundrelationen.
  • Convenience och snabbhet vs minnesvärda upplevelser. Hur kombinerar man dessa?
  • Hur skapar vi personliga, autentiska och interaktiva upplevelser i en global och automatiserad värld?

Om Arvid Axland

Arvid Axland har en gedigen bakgrund inom kommunikation och kundupplevelser och har under 25 år hjälpt hundratals företag och organisationer att strategiskt och praktiskt hantera utmaningar inom marknadsföring, kundupplevelser och kommunikation. Som grundare av Pool kommunikationsbyrå, arbetar Arvid med att implementera en upplevelseorienterad filosofi som genomsyrar hela verksamheten. Genom att skapa starka emotionella band med medarbetare, kunder och allmänhet, hjälper han företag att bli mer värdefulla och långsiktigt lönsamma.

Arvids bok, ”Jakten på känslan – konsten att skapa meningsfulla upplevelser”, är en inspirationskälla fylld med aha-upplevelser och praktiska metoder för att förändra sättet att bemöta kunder och medarbetare. Hans föreläsningar är utformade för att inspirera till stordåd och coacha fram innovativa idéer som skapar större värde för kunder, medarbetare och samhället i stort.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom området, kommer Arvid Axlands föreläsning att erbjuda värdefulla insikter och praktiska verktyg för att förstärka kundupplevelsen i en digitaliserad värld. Missa inte denna chans att ta del av Arvids expertis och inspireras till att skapa oförglömliga kundupplevelser som driver framgång i din organisation!