I föreläsningen: ”Livet är som en sten i skon – det skaver om man inte gör något åt det”, inspirerar Ann oss alla till att ta de där stenarna som skaver och göra något bra av dem.

Ann Westin, nyss fyllda 60, är en av Sveriges mest respekterade och älskade komiker. Men vägen dit har varken varit rak eller självklar.

I föreläsningen: ”Livet är som en sten i skon – det skaver om man inte gör något åt det”, inspirerar Ann oss alla till att ta de där stenarna som skaver och göra något bra av dem. Genom motgångar och motstånd via två hjärnblödningar och en skilsmässa till att bli historiskt utnämnd till Årets kvinnliga komiker tre gånger. För stenar kan ju vara allt från små ettriga, vassa småstenar till pimpstenar som bara gör en lite lenare och rundare. Och så finns ju de där granitbumlingarna, som när syokonsulenten i skolan frågar Ann vad hon vill bli när hon blir stor.

Ann, med huvudet fullt av skådespelardrömmar, berättar att skådis, det ska hon bli! Syokonsulenten svarar:
– Nä, det vill du inte! Du kan jobba på posten.
Då vill man ju kasta den där stenen i huvudet på fru konsulent.

Med jävlar anamma och en mycket humoristisk syn på livet tar Ann oss genom en föreläsning som inspirerar oss till att tro att inget är omöjligt.

Praktiskt

Mötet kommer sändas digitalt. Du som anmäler dig kommer få mer information. Du som anmäler dig kommer få ett separat utskick eftermiddagen innan föreläsningen med upplägg, länk och passande information. Får du inte detta i inkorgen kan det hända (med lite otur) att det finns i skräpkorgen.