I samarbete med Gotrollhättan galan anordnar Minälv ett pre-galaevent. Där vi i traditionell Minälv anda presenterar Pär Johansson som föredragshållare. Pär är flerfaldigt belönad för sina ledaregenskaper och en mycket uppskattad föredragshållare. Pär är initiativtagare till och ledare för Glada Hudik-teatern. En teater där utvecklingsstörda och normalstörda agerar tillsammans på scenen.

När teatern startade 1996 stötte den på motstånd men nu är ensemblen etablerad och de tusentals har sett deras föreställningar eller filmer. Resan till idag har varit kantad av stora mentala omställningar hos grundaren, de medverkande och – inte minst – hos omgivningen.

Pär Johansson belyser att när du får visa vad du kan och får uppskattning när du gör det ger det dig kraft att växa och utvecklas som person. Pär Johansson drivs av en stark passion för det han gör. Enligt honom är det mest spännande arbetet att hjälpa människor att utvecklas. Oavsett om det gäller människor med funktionshinder eller ledare och medarbetare på multinationella företag.

Pär Johanssons föreläsning lockar både till skratt och tårar samtidigt som den inspirerar dig till att trotsa fördomar och förstå vad som händer när man ger människor en chans att utvecklas!

 

Om detta pre-galaevent:

Detta pre-event är kostnadsfritt och öppet för Minälvs medlemmar och galabesökare till Gotrollhättan, du anmäler dig som vanligt här på hemidan. Självklart tycker vi att så många som möjligt skall göra detta till en helkväll och fortsätta vidare in på mingel och middag för den officiella Gotrollhättan galan. Vi kan nu erbjuda alla Minälv medlemmar ett rabatterat biljettpris på 595 kr/st (ord pris 695 kr). uppge rabattkod: minälv när du bokar biljetter.

 

BOKA BILJETT TILL GOTROLLHÄTTAN GALAN HÄR