Folkets Hus Kulturhuset, Kungsgatan, Trollhättan, Sweden

Starta Trollhättan Business Award Day tillsammans med oss och Lyckopsykologen Katarina Blom som talar om hur vi kan skapa hållbart välbefinnande i tider av förändring.

Motståndskraft är en viktig egenskap i tider av förändring. När saker och ting är osäkra kan förmågan att anpassa sig och återhämta sig från motgångar göra hela skillnaden för att nå framgång. Men vad innebär egentligen motståndskraft? Det är mer än att bara vara tuff eller stark. Det handlar om att ha den mentala och känslomässiga flexibiliteten att navigera i svåra situationer och viljan att söka stöd när det behövs.

Motståndskraft är inte något som är medfött inom oss – det är en färdighet som kan utvecklas och stärkas med tiden genom medveten träning och genom att odla sunda vanor. Genom att investera i vår egen motståndskraft kan vi effektivare hantera förändringar och komma ut starkare och mer självsäkra på andra sidan.

Vem är Katarina? 

Med många års erfarenhet har Katarina hjälpt individer och organisationer att navigera genom svåra tider och komma ut starkare på andra sidan. Hennes engagerande och interaktiva talarstil bjuder in åhörarna att delta i samtalet, och ger dem praktiska verktyg och strategier för att bygga upp välbefinnande och motståndskraft i sina personliga och yrkesmässiga liv.

2022 släppte hon boken ”Tillsammans-effekten – Hur relationer stärker vår hälsa, lycka och motståndskraft” med den senaste forskningen om hur goda sociala relationer kan vara avgörande för att vi ska må bra och leva länge. En bok där Katarina Blom visar med steg för steg hur vi kan skapa bättre relationer och ett starkare välmående.

Katarina Blom är aktuell som programledare i den amerikanska TV-Serien ”The gentle art of Swedish death cleaning” som hade premiär på Peacock den 27 april 2023 och som släpptes på SVT under hösten 2023.

Trollhättan Business Day

2024 års näringslivsgala kommer heta Trollhättan Business Awards som genomförs med pompa och ståt på kvällen den 2 februari. Dagen inleds med vårt frukostmöte som start som sedan följs av en inspirerande lunchträff. Under dagen kommer vi att inspireras, nätverka och gemensamt hylla och uppmärksamma de främsta prestationerna i vårt näringsliv. Varmt välkommen att boka din biljett till Trollhättan Business Awards en del av Trollhättan Business Day – Läs mer och boka din biljett här.