Folkets Hus Kulturhuset, Kungsgatan, Trollhättan, Sweden

Hur hänger jordbruk, industri, fiskodling, biogas, marin återvinning och mikroölbryggeri ihop? Det ska Stina Gottlieb och Louise Staxäng-Torbäck från Sotenäs Symbioscentrum berätta.

Välkommen på Minälvfrukost fredagen den 4 mars. Då kan vi äntligen träffas fysiskt igen. Det blir frukost, mingel och spännande föreläsning av  Stina Gottlieb och Louise Staxäng-Torbäck från Sotenäs Symbioscentrum som berättar om landets kanske bästa och mest spännande exempel på cirkulär ekonomi. För hur hänger jordbruk, industri, fiskodling, biogas, marin återvinning och mikroölbryggeri egentligen ihop?

Sotenäs Symbioscentrum har inneburit en vinst för det lokala näringslivet, skapat nya affärsidéer och jobb samt främjat en ekologiskt hållbar utveckling. En vinst för alla. Detta ser vi fram emot att få höra Stina och Louise berätta om.

Ansluter du digitalt?

Föredraget kommer även sändas digitalt. Det kommer att gå ut en länk till föredraget torsdag eftermiddagen. Vänligen lägg ett mail till info@minalv.se om du önskar se föredraget digitalt så vi låter bli att beställa frukost.