Folkets Hus Kulturhuset, Kungsgatan, Trollhättan, Sweden

För tio år sedan gick Lottie Knutson rakt genom TV-rutorna i ett vinterkallt och chockat Sverige. Flodvågskatastrofen drabbade många tusen svenskar på plats i Thailand och Sri Lanka. Händelser som än idag känns färska i minnet för många av oss.

Lottie är idag verksam i flera styrelser exempelvis: H&M, Stena Line och Cloetta AB och verkade tidigare i antagningsnämnden för utrikesförvaltningen. Med bred erfarenhet av kommunikation och personalfrågor är hon föreläsaren som förmedlar kunskap om vilka utmaningar och förändringar ett företag eller en organisation behöver möta och omfamna för att utvecklas. Lottie Knutson är expert i kriskommunikation, krishantering och kommunikation.

När Lottie Knutson nu kommer till Trollhättan och Minälv kommer hon i första hand tala om varumärken och varumärkesbyggande samt dess relation till media. Vi, tillsammans med Trollhättans stad, Kraftstaden, Eidar och Trollhättan energi, ser fram emot och är vår sida mycket glada att kunna erbjuda som föreläsare Lottie till våra medlemmar.

OBS! Notera att frukostmötets tid är förlängt till klockan 10 den här dagen.